Пажитник (Фенугрек) насіння – інша назва "чаман", "фенугрек" дуже популярний при виготовленні сиров'яленої ковбаси, суджука та бастурми. Насіння пажитника має солодкуватий смак з гіркуватістю та аромат свіжоскошеного сіна. Насіння можна обсмажити для покращення смаку. Подрібнене насіння має яскраво виражений аромат. Пажитник у меленому або подрібненому вигляді входить до складу багатьох сумішей приправ, найбільш відомі – каррі, хмелі-сунелі, суміш для кленового сиропу, аджика та інші. Пажитник надає стравам горіхового смаку. Цю пряність добре додавати в тісто для хліба, адже це природний загусник, також додають у соуси, підливи та супи, щоб надати стравам густини та горіхового смаку та аромату. У нашій країні користується підвищеним попитом, насамперед під час виготовлення бастурми. Дуже гарний він у поєднанні з кардамоном, коріандром, паприкою, кмином, зірою, гвоздикою, мускатним горіхом, м'ятою.
В упаковці 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.