Розмарин знайшов своє застосування як пряну приправу до м'ясних та рибних страв. Свіжа та сушена трава надають м'ясу приємного аромату. Розмарин використовується як ароматична добавка до чаю, приправа до маринаду, борошняних виробів. Рослина добре поєднується з овочами, грибними стравами та капустою. Розмарин підходить до м'яса кролика, птаха, а також поєднується зі свинею та бараниною. Цікава властивість рослини полягає в тому, що дана трава здатна надавати запаху дичини домашньому м'ясу. Розмарин дуже популярний у французькій кухні та кухні Середземномор'я. Трава входить до складу знаменитих "прованських трав". Використовується в рецептах для приготування варених ковбас, варено-копчених та сиров'ялених ковбасах.
У пакеті 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.