Майоран, мабуть, одна з найпопулярніших приправ у світі. У кулінарії спеції майоран використовують повсюдно. Майоран – пряність, яку можна додавати в будь-які страви для надання аромату.
Аромат у майорану солодкий, пряно-квітковий, смак – гостро-пряний, пекучий, тонкий та солодкий. Майоран надзвичайно багатий на ефірні масла. Крім того, молода зелень майорану містить безліч вітамінів та корисних речовин - рутин, вітамін С, каротин, пектин, дубильні речовини та гіркоти, що надають йому своєрідного смаку. Майоран широко вживають у консервуванні - при соленні огірків, томатів, кабачків, патисонів та при квашенні капусти.
Майоран чудово поєднується з овочевими, рибними та м'ясними стравами, особливо жирними. Здавна вважається, що майоран та жирна страва – нерозлучні друзі. Майоран ідеально підходить до важких, жирних страв та продуктів. Це з його властивістю полегшувати травлення. Німці навіть називають майоран "ковбасна трава", - можливо, тому, що ця пряність допомагає перетравлювати жирні сардельки та ковбаски.
Відмінною добавкою свіжий майоран служить до смаженої свинини, запеченого стегенця, смаженої та тушкованої качки та гуски. Майоран покращує смак інших страв із м'яса, дичини, риби. Качка і гусак, приготовлені з цією пряністю, - загальновідомі ласощі.
Поєднується з кмином при закладці в рибні страви та страви з печінки. Використовується для приготування підливок та соусів до м'яса, спагетті, холодних м'ясних страв, омлетів.
В упаковці 30 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.