Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
45.00грн.

Екстракт чорного перцю

Модель: Екстракт чорного перцю
Відгуки: (0)
Є в наявності
45.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Екстракт чорного перцю - використовують для надання смаку та аромату при виготовленні широкого асортименту ковбасних виробів, кулінарних напівфабрикатів, рубаних напівфабрикатів та шашликів, соусів, маринадів та паніровок, готових рибних страв.

Екстракт чорного перцю – ідеальна заміна чорного меленого перцю. Для зручності дозування, при виготовленні екстрактів, концентровані ароматичні олії (олеорезини) наносять на глюкозу.

Переваги:

1. 100% розчинність.

Це важливо при використанні екстрактів у рецептурі варених ковбасних виробів, щоб уникнути видимих ​​включень на зрізі, а також при використанні екстрактів у складі розсільних препаратів для ін'єктування.

2. Стабільність.

При виготовленні сухого екстракту використовується концентрований екстракт спецій, стандартизований за смаком. Тому, на відміну від мелених спецій - незалежно від партії вихідної сировини, сортності пропонованого продукту - екстракт буде той самий завжди.

3. Бактеріальна чистота.

Застосування:

У ковбасній творчості Екстракт чорного перцю просто незамінний при сиров'яленні. Екстратів рекомендуємо додавати вдвічі менше, ніж спеції.

Натуральні прянощі можуть спровокувати закисання фаршу до просолювання через те, що вони не проходять термічну обробку і сушаться в природних умовах без промивання та антибактеріальної обробки. До того ж носієм екстрактів, як ми вже згадали вище, є глюкоза. А це чудова їжа для стартових культур, які рекомендується використовувати для сиров'ялення ковбас та шинок.

Екстракт чорного перцю застосовують не тільки для виготовлення ковбас, а також у домашній кулінарії - у розсоли та маринади при консервуванні в перші та у другі страви, при посоле риби та інше.

Термін зберігання: 24 міс. у сухому місці при температурі не вище 20 град. при вологості повітря не більше 75%.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.