Екстракт мускатного горіха - використовують для надання смаку та аромату при виготовленні широкого асортименту ковбасних виробів, кулінарних напівфабрикатів, рубаних напівфабрикатів, соусів, маринадів та готових рибних страв.
Екстракт мускатного горіха є непередаваним ароматом, витягнутим в киплячому вуглекислому газі при -37°C. Саме низька температура дозволяє отримати максимально повне лікування всіх олеорезинів і летких ароматів з прянощі. І найголовніше, за такої технології немає жодних алергенних розчинників типу ацетону, лише звичайний вуглекислий газ, що використовується у газуванні. У чистому вигляді цей екстракт дуже концентрований, тому для зручності його змішують із цукрами – декстрозою, мальтодекстрином.
Це дозування повністю відтворює концентрацію звичайної прянощі і може застосовуватися як заміна часнику 1:1. Екстратів рекомендуємо додавати вдвічі менше, ніж спеції.
Переваги:
1. Стабільний смак, бактеріальна чистота, зручність зберігання. Дуже зручний для швидкого приготування маринадів, розсолів для шприцювання м'яса, та при виготовленні сиров'ялених та варених ковбас.
2. Бактеріальна чистота.
Застосування:
Натуральні прянощі можуть спровокувати закисання фаршу до просолювання через те, що вони не проходять термічну обробку і сушаться в природних умовах без промивання та антибактеріальної обробки. До того ж носієм екстрактів, як ми вже згадали вище, є глюкоза.
Екстракт мускатного горіха застосовують не тільки для виготовлення ковбас, а також у домашній кулінарії - у розсоли та маринади при консервуванні в перші та у другі страви та інше.
Термін зберігання: 24 міс. у сухому місці при температурі не вище 20 град. при вологості повітря не більше 75%.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.