Паприка копчена (мелена) – має пряний солодкуватий смак та аромат копчення. Виготовляється вона шляхом копчення на натуральних дубових гілках. Перці спочатку висушують природним чином, потім коптять і подрібнюють.
Спеція ідеально поєднується з м'ясом (бараниною, свининою, телятиною, куркою). Зі стейками, з копченими реберцями, смаженими та запеченими курячими ніжками та крильцями. Солодка копчена паприка чудово поєднується з різними овочами та бобовими, з підливами, соусами, заправками та маринадами. Копчену паприку додають навіть у хлібобулочні вироби: у пироги, булочки, пиріжки та інше. Паприку не рекомендується інтенсивно обсмажувати, оскільки це надає їй гіркуватий присмак.
Область застосування у ковбасах - це сиров'ялені ковбаси "Чоризо" та ковбаски гриль. Дим крім смакових властивостей має помітну роль антиоксиданту для жирів у ковбасах, уповільнює зростання мікрофлори у фарші та продовжує термін придатності ковбас.
Паприка копчена гармонійно поєднується з такими спеціями як: базиліком, орегано, майораном, куркума, розмарин, часник, кмин, чебрець, петрушка, запашний перець, чорним та білим перцем. А також із будь-яким видом солі.
Купити паприку копчену преміум якості та отримати задоволення від ваших страв дуже легко натискайте на вибрану вами фасовку і ми вам надішлемо.
В пакеті 50 гр спеції
Країна виробництва: Іспанія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.