Стартові культури для сирокопчених ковбас ПекельСТАРТ CB-CA2 - це класична стартова культура для надійного природного дозрівання при виготовленні сирокопчених та сиров'ялених м'ясних м'ясних виробів. Наприклад прошутто, сирокопчені шинки та окості, сиров'ялені панчетто та кулателло, в'ялений птах. Оптимальна для розвитку конкурентної флори, для прискорення та стабілізації процесу ферментації.
Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, придушувати небажаний ріст мікрофлори, придушувати сировини.
Очевидною перевагою, що робить стартові культури швидкого дозрівання більш поширеними та затребуваними, є короткі терміни виготовлення сирокопчених ковбас протягом 18–21 діб. Препарат вноситься в посолочну суміш, яка готується заздалегідь.
Дозування – 0,3 г на 1 кг фаршу.
В упаковці 30 гр. Даного обсягу вистачить на 50 кг фаршу.
Термін придатності при температурі +4...+5С - 6 місяців, при температурі -18С - 24 місяці. Дія підвищених температур протягом 5-15 діб при транспортуванні або зберіганні не призводить до їх передчасної активації та втрати властивостей.
Виробництво Швейцарія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.