Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
135.00грн.

Стартові культури для сирокопчених, сиров'ялених м'ясних продуктів та стейків "SafePro® B-LC-20"

Модель: Стартові культури "SafePro® B-LC-20"
Відгуки: (0)
Є в наявності
135.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Стартові культури для сирокопчених, сиров'ялених м'ясних продуктів та стейків "SafePro® B-LC-20" - м'ясна культура для ферментованих ковбас, але також може застосовуватися для інших м'ясних продуктів.
Культура має сильні антагоністичні властивості проти Listeria monocytogenes. Використовується для виробництва ферментованих при температурі нижче 26°C. Їх

B-LC-20 - рекомендується як додаткова культура для застосування поверх звичайних стартових культур у виробництві сиров'ялених і сирокопчених м'ясних продуктів, ферментовані при температурі нижче 26°C. За таких умов додавання B-LC-20 до звичайного рецепту забезпечуватиме ефективне зменшення зростання Listeria. При виробництві інших м'ясних продуктів культура може додаватися до м'ясної матриці або м'ясних продуктів шляхом змішування, упорскування (ін'єкції), перемішування, розпорошення на поверхню та інше.

Переваги цієї культури:

  • P. acidilactici утворює педіоцин, бактеріоцин з сильними антагоністичними властивостями, що пригнічують Listeria monocytogenes.
    підвищує якість продуктів;
    перешкоджає розвитку Listeria monocytogenes;
    не потребує зміни технологічного процесу;
    ефективна також у рецептурах із замінами м'ясної сировини.

Рекомендації щодо застосування
Додавання м'ясного фаршу: вміст пакетика необхідно додавати разом з іншими сухими інгредієнтами на початку процесу, наприклад під час подрібнення, куттерування або перемішування для забезпечення рівномірного розподілу.
Для інших м'ясних продуктів вміст пакетика додавати безпосередньо до міксеру, розсолу, розчину для розпилення та ін.

Характеристики:

Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.

Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Виробник Chr. Hansen, Данія.

УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.