Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "BactoFlavor® Rosa" - це культури, які сприяють утворенню додаткового аромату в ферментованих та з подальшим процесом дозрівання м'ясних продуктах. BactoFlavor® Rosa - культура, яка має високу стійкість до солі, допомагає у формуванні приємного аромату продукту та забезпечує швидке та стабільне формування кольору за низьких температур. Культури допомагають розвивати позитивну екосистему, яка покращує безпеку продукту та потенційно продовжує термін придатності продукту.
Культуру рекомендують використовувати для виробництва сирокопчених м'ясних продуктів, сиров'ялених м'ясних продуктів та сиров'ялених ковбас та ковбасок.
До складу входять такі бактерії: Staphylococcus vitulinus та Staphylococcus xylosus.
Рекомендації щодо застосування:
Старти BactoFlavor® Rosa можна додавати безпосередньо до суміші для посолу або розсолу, або разом з іншими сухими інгредієнтами на початку процесу, наприклад - під час подрібнення, куттування або перемішування для забезпечення рівномірного розподілу.
Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.
Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.
Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Виробник Chr. Hansen, Данія.
УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.