Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "SafePro® B-LC-78" - це суміш штамів мікроорганізмів для посилення формування кольору та аромату в засолених м'ясних продуктах, що виробляються з сировини з високим рівнем рН. Рекомендується використовувати для сухого консервування цільного м'язового м'яса, такого як сирий бекон або панчетта, прошутто та капоколло.
Культура має високий рівень стійкості до дії солі та забезпечує формування приємного аромату солоним/копченим продуктам та стабільного кольору, а також сильні протидіючі властивості проти Listeria monocytogenes. На додаток до цього, це сповільнює процес утворення гіркого смаку або запаху.
До складу входять такі бактерії: Staphylococcus carnosus, Pediococcus acidilactici
Рекомендації щодо застосування:
Старти SafePro® B-LC-78 слід додавати безпосередньо в сіль для затвердіння або в розсіл для шматкового м'ясного виробу. У свою чергу, для ковбас слід додавати безпосередньо при подрібненні і перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями і сіллю згідно рецептури. Для цільнокускових м'ясних виробів згідно з рецептурою. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.
Характеристики:
Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.
Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.
Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися при нерегульованій температурі протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Виробник Chr. Hansen, Данія.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.