Стартові культури для сиров'ялених та сирокопчених ковбас Бессастарт Медітерано MildSTART® Rubin - це Новинка у модельному ряду Могунція.
Бессастарт Медітерано – це класична стартова культура для надійного природного дозрівання при виготовленні сирокопчених та сиров'ялених ковбас.
Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати небажаний ріст мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини і дає хороше і стабільне кольороутворення, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати сировини.Фізичні зміни готового продукту виражаються у виході придатного виробництва напівфабрикатів м'яса: збільшення з 15–17 % до 40–43 %. Виходить, що дозрівання м'яса збільшується у багато разів.
Очевидною перевагою, що робить стартові культури швидкого дозрівання більш поширеними та затребуваними, є короткі терміни виготовлення сирокопчених ковбас протягом 18–21 діб.
Бессастарт Медітерано - ідеально поєднується з такими добавками, як безсавіт парманелло і салямі.
Склад: Цукор, Стафілококкус ксилозус, Стафілококкус карнозус, Педіококкуспентосакеус (Staphylococcus xylosus, Staphylococcuscarnosus, Pediococcus pentosaceus).
Дозування – 0,3 гр на 1 кг фаршу.
У упаковці 30 гр. Даного обсягу вистачить на 100 кг фаршу.
Термін придатності: при температурі +4...+5С – 6 місяців, при температурі –18С – 24 місяці.
Виробництво Швейцарія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.