Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
175.00грн.

Стартові культури для цільно-кускових делікатесів та ковбас "CS-300"

Модель: Стартові культури "CS-300"
Відгуки: (0)
Є в наявності
175.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Стартові культури для цільно-кускових делікатесів та ковбас "CS-300" - це культура для виробництва варено-копчених баликів, цільном'язових делікатесів (хамон, прошутто, коппа, брезаолу) та ферментованих ковбас, таких як салямі та інших.

Основною перевагою двох бактеріальних штамів (Staphylococcus carnosus і Staphylococcus carnosus spp. utilis), що використовуються в цій суміші, є їх здатність забезпечувати м'який смак та аромат.

Використання стартових культур Bactoferm CS-300 призводить до інтенсивного кольороутворення та стабільності забарвлення. Тобто забезпечує максимальний ефект нітрифікації та допомагає отримати необхідний колір.

Також стартові культури Bactoferm CS-300 мінімізують появу дефектів якості та ламкість, наприклад, утворення пір чи дірок, а також підвищують безпеку готових до вживання охолоджених нарізаних м'ясопродуктів.

До очевидних переваг даного препарату відносяться лактобактерії, що швидко діють, в особливо великій кількості, дуже швидке і значне зниження рівня pH протягом 24 годин, швидке утворення текстури, ущільнення і, таким чином, поліпшена сушка, надійна і швидка ферментація.

Рекомендації щодо застосування:

Старти Bactoferm CS-300 слід додавати безпосередньо при подрібненні та перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями, моноцукорами та сіллю згідно рецептури. Для цільнокускових м'ясних виробів згідно з рецептурою. Крім того, старти Bactoferm CS-300 можна використовувати в комбінації з іншими стартовими культурами. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.

Характеристики:

Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.

Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Виробник Chr. Hansen, Данія.

УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.