Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
190.00грн.

Стартові культури для сиров'ялених ковбас SafePro® "B-FLC-55"

Модель: Стартові культури SafePro®"B-FLC-55"
Відгуки: (0)
Є в наявності
190.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Стартові культури для сиров'ялених ковбас SafePro®"B-FLC-55"- це ліофілізована харчова культура для виробництва ферментованих м’ясних продуктів. Культура забезпечує унікальний смак та аромат продукту та гарне формування кольору Listeria monocytogenes.

Таксономія:

Lactobacillus sakei

Pediococcus acidilactici

Staphylococcus carnosus

Культура добре підходить для усіх видів ферментованих ковбас із коротким часом виробництва. Остаточний рН можна регулювати, регулюючи кількість доданих цукрів, що ферментуються

Для швидкого та максимального закислення фаршу молочною кислотою, рекомендується використовувати спільно з Кристаллютом

Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати небажане зростання мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини і дає хороше та стабільне кольороутворення. Виходить, що процес дозрівання м'яса збільшується у багато разів.

Головною перевагою, що робить стартові культури швидкого дозрівання більш поширеними та затребуваними, є короткі терміни виготовлення сиров'ялених ковбас протягом 12–16 діб.

Рекомендації щодо застосування:

Старти "B-FLC-55" слід додавати безпосередньо при подрібненні та перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями, моноцукорами та сіллю згідно рецептури. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.

Характеристики:

Дозування – 0,25 г на 1 кг фаршу.

Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Виробник Chr. Hansen, Данія.

УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари