Суміш приправ "Для мортаделли" - цю суміш найчастіше застосовують при виготовленні варених ковбас (мортаделла, болонська, докторська ковбаса), варено-копчених, напівкопчених, а також смажених ковбас. Крім цього широко використовується в кулінарних виробах, напівфабрикатах зі свинини, баранини, яловичини та курки.
До складу входить: коріандр, запашний перець, перецт чорний, часник мелений, мускатний горіх, кмин, гвоздика, кориця, сіль, цукор.
Основний смаковий напрямок – кмин, гвоздика та запашний перець.
Застосування:
Дозування – 8,5-10 г на 1 кг фаршу.
У пакеті 50 гр суміші.
Характеристики:
1. Колір: кремовий із включеннями трав;
2. Смак та запах: пряний.
Термін зберігання – 12 місяців при кімнатній температурі.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.