Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
25.00грн.

Суміш Приправ "Джеркі преміум"

Модель: Суміш Приправ "Джеркі преміум"
Відгуки: (4)
Є в наявності
25.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Суміш приправ "Джерки преміум" - слово "джерки" походить від слова індіанців кечуа ch'arki, що означає "в'яле м'ясо". В'ялення м'яса було одним із перших способів збереження їжі для виживання. Це шматочки в'яленого м'яса, висушеного у спеціальних умовах. Джерки можна вживати як самостійний продукт та як закуску.

Як зробити джерки в домашніх умовах та отримати ідеальний м'ясний продукт?

Є основні тези та правила, а також наш безпосередній досвід у приготуванні джерок.

Основні правила приготування:

1. М'ясо

Дуже важливим моментом приготування джерки є вибір м'яса. В принципі, для цього підходить саме різне: яловичина, свинина, курка та інший вид м'яса. Ми рекомендуємо вибирати тільки ті частини, де немає жиру і видаляти по можливості, навіть якщо є найменший. Саме тому свинину потрібно використовувати з обережністю, тому що зайвий жир перешкоджає процесу дегідратації.

2. Сіль

Сіль також відіграє важливу роль у правильному приготуванні джерки. Вона допомагає загальмувати процес розвитку бактерій у м'ясі, і навіть прискорити процес виділення вологи. Для вас ми приготували ідеальне співвідношення харчової солі, а також нітритної солі.

3. Повітря

І останній етап фінального процесу, але скажемо так, напевно, головною умовою для приготування джерки є тривала «сушка» м'яса при низькій температурі в печі з гарною циркуляцією повітря, яка сприяє виділенню вологи і рівномірному висиханню.

Для приготування джерки, у тому числі використовують дегідратори, які значно спрощують процес сушіння м'яса.

До складу входить: часник мелений, гірчичний порошок, куркума, чорний перець, червоний перець, глюкоза, коріандр, пажитник, імбир, червона паприка, нітритна сіль, сіль харчова.

Застосування:

Дозування – 25-30 г на 1 кг м'яса.

У пакеті 50 г суміші.

Термін зберігання – 12 місяців за кімнатної температури.

Купити Суміш приправ "Джерки преміум" в інтернет магазині Пан Ковбаскін в 1 клік дуже легко і отримати зрештою, дійсно якісний на 100% продукт.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
4
0
0
0
0
Панас
Панас
18.02.2024
Моя оцінка:
Дійсно якісна суміш. Результат неперевершаний
Каріна
Каріна
13.02.2024
Моя оцінка:
Дякую за суміш. Джеркі вийшли дужееееееееееееее смачні!
Ганна
Ганна
18.07.2023
Моя оцінка:
Це кайф! Дякую. Не дарма я з вами вже 2 роки працюю. Ви найкращі.
Олег Полтава
Олег Полтава
16.07.2023
Моя оцінка:
Якісна приправа. Зробив та кайфанув. Дуже приємний аромат. Перепробував курку та яловичину окремо. Скажу так, смакові рецептори спрацювали природно по-різному. Хто що любить по м'ясу. Але, зрештою, можу сказати, що ця одна з найкращих сумішей спецій для джерок! Це точно.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.