Суміш приправ "Джерки преміум" - слово "джерки" походить від слова індіанців кечуа ch'arki, що означає "в'яле м'ясо". В'ялення м'яса було одним із перших способів збереження їжі для виживання. Це шматочки в'яленого м'яса, висушеного у спеціальних умовах. Джерки можна вживати як самостійний продукт та як закуску.
Як зробити джерки в домашніх умовах та отримати ідеальний м'ясний продукт?
Є основні тези та правила, а також наш безпосередній досвід у приготуванні джерок.
Основні правила приготування:
1. М'ясо
Дуже важливим моментом приготування джерки є вибір м'яса. В принципі, для цього підходить саме різне: яловичина, свинина, курка та інший вид м'яса. Ми рекомендуємо вибирати тільки ті частини, де немає жиру і видаляти по можливості, навіть якщо є найменший. Саме тому свинину потрібно використовувати з обережністю, тому що зайвий жир перешкоджає процесу дегідратації.
2. Сіль
Сіль також відіграє важливу роль у правильному приготуванні джерки. Вона допомагає загальмувати процес розвитку бактерій у м'ясі, і навіть прискорити процес виділення вологи. Для вас ми приготували ідеальне співвідношення харчової солі, а також нітритної солі.
3. Повітря
І останній етап фінального процесу, але скажемо так, напевно, головною умовою для приготування джерки є тривала «сушка» м'яса при низькій температурі в печі з гарною циркуляцією повітря, яка сприяє виділенню вологи і рівномірному висиханню.
Для приготування джерки, у тому числі використовують дегідратори, які значно спрощують процес сушіння м'яса.
До складу входить: часник мелений, гірчичний порошок, куркума, чорний перець, червоний перець, глюкоза, коріандр, пажитник, імбир, червона паприка, нітритна сіль, сіль харчова.
Застосування:
Дозування – 25-30 г на 1 кг м'яса.
У пакеті 50 г суміші.
Термін зберігання – 12 місяців за кімнатної температури.
Купити Суміш приправ "Джерки преміум" в інтернет магазині Пан Ковбаскін в 1 клік дуже легко і отримати зрештою, дійсно якісний на 100% продукт.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.