Суміш Приправ ДСТУ №3 - це суміш приправ для ковбас застосовувалася за радянських часів для виробництва ковбас 1 та 2 сортів, таких як: варена – Домашня; напівкопчена – Одеська, Свиняча, Українська, Баранья, Польська; м'ясні хліби першого та другого сорту, сальтисон, кров'яні ковбаси, чайний хліб.
До складу входить: глюкоза, чорний перець, коріандр.
Застосування:
Дозування – 0,25...0,35% до маси фаршу (2,5...3,5 г на 1 кг).
В упаковці 50 г суміші.
Характеристики:
1.Колір: від світло-сірого до темно-сірого з включеннями частинок мелених прянощів різних відтінків;
2.Запах: гострий, перцевий, властивий даному виду суміші;
3.Смак: пекучий, властивий компонентам, що входять до суміші;
4.Термін зберігання – 12 місяців при кімнатній температурі.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.