Суміш Приправ ДСТУ №5 – застосовувалася зазвичай у сардельках, шпикачках, варених та напівкопчених ковбасах 2го сорту. Найбільш відомі це сардельки Свинячі, сардельки яловичі, сардельки 1сорта, варена ковбаса Бурятська, ковбаса напівкопчена.
До складу входить: глюкоза, чорний перець, коріандр.
Застосування:
Дозування – 0,25...0,35% до маси фаршу (2,5...3,5 г на 1 кг).
В упаковці 50 г суміші.
Характеристики:
1.Колір: від світло-сірого до темно-сірого з включеннями частинок мелених прянощів різних відтінків;
2.Запах: гострий, перцевий, властивий даному виду суміші;
3.Смак: пекучий, властивий компонентам, що входять до суміші;
4.Термін зберігання – 12 місяців при кімнатній температурі.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.