Суміш Приправ ДСТУ №6 – цю суміш використовували для виготовлення напівкопчених ковбас, таких як , напівкопчена Свиняча, Кінська напівкопчена, напівкопчена Українська, напівкопчена Одеська. Ця суміш надає ковбасі яскравого смаку і аромату, відмінно поєднується з копченням.
До складу входить: глюкоза, чорний перець, перець запашний.
Застосування:
Дозування – 0,25...0,35% до маси фаршу (2,5...3,5 г на 1 кг).
В упаковці 50 г суміші.
Характеристики:
1.Колір: від світло-сірого до темно-сірого з включеннями частинок мелених прянощів різних відтінків;
2.Запах: гострий, перцевий, властивий даному виду суміші;
3.Смак: пекучий, властивий компонентам, що входять до суміші;
4.Термін зберігання – 12 місяців при кімнатній температурі.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.