Адигейська сіль – це ароматна суміш солі з пряними травами, спеціями та овочами. Адигейська сіль має насичений та пряний запах та смак.
Основними складовими адигейської солі є сіль та часник. До них ще додають спеції: чорний перець, солодку паприку, коріандр, пажитник та сушені трави: кріп, петрушку, чабер. Сіль не просто заважають з часником, щоб вона просочилася ароматом, а дуже ретельно перетирають, щоб вона збагатилася вітамінами. Ця пряність універсальна і підійде для багатьох страв. Її додають до овочів, до м'яса, риби, морепродуктів, салатів, супів і каш. На основі адигейської солі готують соуси, нею підсолюють перші страви та хлібобулочні вироби.
Область застосування у ковбасах – це варені, варено-копчені та напівкопчені ковбаси, а також ковбаски гриль.
склад: коріандр мелений, майоран, паприка мелена, перець червоний мелений (чилі), перець чорний мелений (екстра), петрушка, кріп, хмелі-сунелі, часник гранули 40/60, сіль.
Дим крім смакових властивостей має помітну роль антиоксиданту для жирів у ковбасах, уповільнює зростання мікрофлори у фарші та продовжує термін придатності ковбас.
У пакеті 50 грам.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.