Аджика зелена - це відома і улюблена ароматна суміш спецій в Абхазії. Аджика має насичений та пряний запах та смак. Її можна використовувати як самостійну страву, так і додавати в м'ясні страви, соуси, маринади, а також у свіжі овочеві салати.
Ця пряність універсальна і підійде для багатьох страв. Достатньо розвести суху суміш за допомогою теплої води або 3-4% винного оцту. За бажання можна додати цукор і сіль.
Склад: перець червоний мелений (чилі), часник мелений, коріандр мелений, хмелі-сунелі, кріп, сіль.
Дим крім смакових властивостей має помітну роль антиоксиданту для жирів у ковбасах, уповільнює зростання мікрофлори у фарші та продовжує термін придатності ковбас.
В упаковці 50 г.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.