Приправа "Для для запікання м'яса Пастрамі" - це ідеальний баланс трав, овочів та спецій. Пастрамі – м'ясна страва, яка користується величезною популярністю у всьому світі. Тонка нарізка з м'яса зі спеціями не залишить байдужим нікого! Хотілося б відзначити, що цю приправу можна використовувати для приготування буженини, для декору ковбасних виробів та маринування м'ясних страв.
Пастрами, як і пастрому, витримують у розсолі зі спеціями. Крім спецій до розсолу додають нітритну сіль (у минулому селітру, вона ж нітрат) — вона відповідає не тільки за безпеку м'яса, а й за насичений червоний колір, властивий готовим пастрам.
Використовуючи нашу приправу у вас вийде дуже смачний та ароматний м'ясний делікатес.
До складу входять – чорний перець, запашний перець, коріандр, паприка, хрін, часник, мускатний горіх, петрушка, цукор, морська сіль.
Норма внесення: 15-40 гр на 1 кг м'яса.
У пакеті 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.