Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Ковбаса "Домашня"

На об'єм 6 кг ковбаси потрібно:

свинина жирна (ошийок) - 2800 гр

свинина не жирна – 1200 гр

сало -1000 гр

фарш (не жирна свинина) – 1000 гр

сіль кухонна(за смаком) у нас 2,1 % від маси

чорний перець мелений 0,3% від маси

коріандр 1ч.л

Зерна гірчиці (попередньо запарити окропом на 20 хвилин)

Спеції за смаком! Води 10% від маси м'яса. Оболонка свиняча або яловича приблизно 9 метрів діаметром 38-40 мм.

Приготування:

1. М'ясо режим вручну кубиками 2х2 см.

2. Сало режим дрібнішими кубиками

3. М'ясо на фарш подрібнюємо на м'ясорубці на середній решітці 5-6 мл.

4. З'єднуємо м'ясо, солимо, додаємо спеції. Перемішуємо і даємо м'ясу настоятися в холодильнику 2-3 години.

5. Тим часом готуємо оболонку.

6. Дістаємо м'ясо і додаємо холодну воду і добре вимішуємо.

7. Набиваємо оболонку за допомогою ковбасного шприца чи м'ясорубки.

8. Оболонку набиваємо не щільно.

9. Перев'язуємо ниткою, добре поколюємо голкою, випускаючи повітря.

10.На деко наливаємо трохи води, кладемо лавровий лист, запашний перець та ковбасу. Бажано накрити, можна фольгою.

11. Ставимо в духовку при температурі 120-130 градусів на 20-25 хвилин

12. Потім знімаємо фольгу, додаємо температуру до 180 градусів і запікаємо до золотистого кольору.

Приємного апетиту друзі.