Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Курка копчена (вага 3 кг)

Немає нічого простішого, ніж приготувати копчену курку. У цьому рецепті ви в цьому переконаєтесь.

Для приготування копченої курки нам потрібні такі інгредієнти:

Курка - 3кг

Вода - 4л

Поварена сіль – 440 гр

Лавровий лист - 4шт

Чорний перець горошок – 3 гр

Запашний перець горошок - 15 шт

Часник сушений – 1 ст.л

Гвоздика - 8 шт

Коріандр зерно - 1 ч.л

Майоран – 1 ч.л

Приготування:

Потрібно довести розсіл до кипіння і дати охолонути. Після чого заливаємо холодним розсолом курку і ставимо в холодильник на 2-3 доби. Потім у цьому розсолі відварюємо курку протягом 1-1,5 години до досягнення всередині температури + 67 гард Цельсія. Даємо охолонути протягом 12 годин.

Курка готова до етапу копчення.

 

У нашому випадку використовуємо Коптильну камеру Borniak UW-70 Експерт, також можна використовувати будь-яку іншу коптильню. Коптим приблизно 2 години за температури +75 - + 85 град Цельсія.

 

Приємного апетиту дорогі друзі.