За рецептом необхідно:
1. один літр крові;
2. свинячі череви;
3. 300гр гречки сирої;
4. 200мл молока;
5. одна велика цибулина;
6. 200гр сала;
7.сіль, перець, спеції за смаком;
8. одне яйце;
Готуємо засмажку: нарізаємо сало на кубики. Відправляємо на розпечену сковорідку та обсмажуємо до стану шкварок. Потім додаємо туди цибулю і обсмажуємо її. Готуємо кров, якщо є згустки, пропускаємо їх через м'ясорубку. Сиру гречку заливаємо окропом на 20 хвилин. З'єднуємо все та додаємо сіль, перець, спеції за смаком. Також додаємо молоки та яйце. Добре перемішуємо. Консистенція начинки має бути не густою, але й не рідкою. Готуємо свинячі череви. Набиваємо за допомогою м'ясорубки не щільно. Проколюємо голкою в кількох місцях.
Приготування. Відварити у воді за температури + 75-85 град цельсія 10-15 хвилин. Потім ми обсмажуємо в духовці при температурі + 180 град цельсія до блискучої скоринки.
Смачного!!!