Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Скумбрія холодного копчення

Для приготування копченої скумбрії нам знадобляться такі інгредієнти.

Розсіл на 1 літр води:

Сіль кухонна - 120 гр

Цукор - 60 гр

Лавровий лист - 2 шт

Запашний перець - 5 шт

Перець чорний горошок – 10 шт

Гвоздика - 3 шт

Риба - 3 шт.

Этап приготовления:

Розсіл закип'ятити та дати настоятися. Коли розсіл охолоне процідити його. Скумбрію помити, але не потрошити її. Залити скумбрію розсолом та поставити під невеликий під невеликий вантаж. Потім ставимо у холодне місце на 3 доби. Після 3 днів дістаємо скумбрію і даємо стекти розсолу. Обтираємо рибу кухонним рушником. Переходимо до етапу підвішування в коптильні камери на 3 години з холодним димом. У нашому випадку використовуємо Коптильну камеру Borniak UW-70 Експерт.

Смачного !!!