Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Сиров'ялена ковбаса "Fuet" (без різкого зниження PH)

Сировина:

1. Свиняча лопатка – 70%

2. Грудинка свиняча – 30%

Значення PH – 5,6 – 5,8.

Інгредієнти:

1. Сіль нітритно-посолова 2,2% (2200 гр/100кг)

2. Перець білий - 0,3% (300 гр/100кг)

3. Дестроза – 0,5% (500 гр/100кг)

4. Лактоза -1,5% (1500 гр/100кг)

5. Натрій ізоаскорбінат (Е316) – 0,07% (70 гр/100кг)

6. Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "BactoFlavor® Rosa" - 0,025% (25 гр/100кг)

7. Шляхетна біла пліснява для сиров'ялених виробів "MOLD 600" - для розмноження плісняви ​​на поверхні батонів. Відповідно до інтрукції.

Сировину нарізати на кубики для м'ясорубки, внести всі інгредієнти, підморозити та пропустити на м'ясорубці з ґратами 5-6мм. Набити свинячу оболонку калібром 36-38мм. Потім нанести на батони MOLD-600. Помістити в кліматичну камеру при температурі 24°C та вологості 95% на прогрів на добу. Через добу PH має становити 5,3 - 5,5. На другу добу знижуємо температуру до 13°C. Вологістю регулюємо втрати у вазі батонів 2,5% на день. Втрати у готовому продукті мають бути 40-45%.

Buen Provecho!!! Смачного.