Екстракт чорного перцю - використовують для надання смаку та аромату при виготовленні широкого асортименту ковбасних виробів, кулінарних напівфабрикатів, рубаних напівфабрикатів та шашликів, соусів, маринадів та паніровок, готових рибних страв.
Екстракт чорного перцю – ідеальна заміна чорного меленого перцю. Для зручності дозування, при виготовленні екстрактів, концентровані ароматичні олії (олеорезини) наносять на глюкозу.
Переваги:
1. 100% розчинність.
Це важливо при використанні екстрактів у рецептурі варених ковбасних виробів, щоб уникнути видимих включень на зрізі, а також при використанні екстрактів у складі розсільних препаратів для ін'єктування.
2. Стабільність.
При виготовленні сухого екстракту використовується концентрований екстракт спецій, стандартизований за смаком. Тому, на відміну від мелених спецій - незалежно від партії вихідної сировини, сортності пропонованого продукту - екстракт буде той самий завжди.
3. Бактеріальна чистота.
Застосування:
У ковбасній творчості Екстракт чорного перцю просто незамінний при сиров'яленні. Екстратів рекомендуємо додавати вдвічі менше, ніж спеції.
Натуральні прянощі можуть спровокувати закисання фаршу до просолювання через те, що вони не проходять термічну обробку і сушаться в природних умовах без промивання та антибактеріальної обробки. До того ж носієм екстрактів, як ми вже згадали вище, є глюкоза. А це чудова їжа для стартових культур, які рекомендується використовувати для сиров'ялення ковбас та шинок.
Екстракт чорного перцю застосовують не тільки для виготовлення ковбас, а також у домашній кулінарії - у розсоли та маринади при консервуванні в перші та у другі страви, при посоле риби та інше.
Термін зберігання: 24 міс. у сухому місці при температурі не вище 20 град. при вологості повітря не більше 75%.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.