Стартові культури для сиров'ялених ковбас "Флора Італія" - це культура для виробництва швидко ферментованих ковбас з коротким терміном виробництва. Ця культура виробляє молочну кислоту, забезпечує стабільність кольору та чіткий середземноморський аромат. Містить штами Staphylococcus carnosus, Lactobacillus sakei, які розвивають додатковий смак у ферментованих та витриманих м'ясних продуктах.
До очевидних переваг даного препарату відносяться лактобактерії, що швидко діють, в особливо великій кількості, дуже швидке і значне зниження рівня pH протягом 24 годин, швидке утворення текстури, ущільнення і, таким чином, поліпшена сушка, надійна і швидка ферментація.
Для швидкого та максимального закислення фаршу молочною кислотою, рекомендується старти FLORA ITALIA використовувати спільно з Кристаллютом. PН кінцевого продукту можна регулювати шляхом додавання ферментованих цукрів.
Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати небажане зростання мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини і дає хороше та стабільне кольороутворення. Виходить, що процес дозрівання м'яса збільшується у багато разів.
Головною перевагою, що робить стартові культури швидкого дозрівання більш поширеними та затребуваними, є короткі терміни виготовлення сиров'ялених ковбас протягом 12–16 діб.
Рекомендації щодо застосування:
Старти BactoFlavor FLORA ITALIA слід додавати безпосередньо при подрібненні та перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями, моноцукорами та сіллю згідно рецептури. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.
Характеристики:
Дозування – 0,25 г на 1 кг фаршу.
Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 50 гр на 200 кг сировини.
Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Виробник Chr. Hansen, Данія.
УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.