Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Коптильна камера Biowin 330007

Модель: Коптильна камера Biowin 330007
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Коптильна камера Biowin 330007 – універсальна домашня коптильня з «фланцем», яка дозволяє вам змінювати її ємність. Виготовлена ​​із високоякісної нержавіючої сталі. Завдяки модульній конструкції дві решітки та два пальники ідеально підходять для приготування смачних страв як у більших, так і менших кількостях. Це дозволяє швидко і легко роздмухувати свійську птицю та інші улюблені види м'яса, риби та сиру. Вона добре впорається з великим курчам і великою рибою.

Може використовуватись як на природі, так і на балконі або терасі в багатоквартирному будинку.

Коптильня обладнана термометром, що дозволяє регулювати температуру протягом усього процесу копчення. Як паливо можна використовувати рідину для розпалювання деревного вугілля або паливо-гель для пальників (продаються в магазинах та на ринках). Можливі два види копчення – це гаряче копчення з 50°C до 90°C та копчення теплим димом з 25°C до 50°C. Разове завантаження коптильні до 10 кг. Приблизний час копчення риби становить 30 хв, копчення птиці та червоного м'яса від 60 хв до 90 хв.

Характеристики:

В комплекті:

― піддон для смаження
― «фланець»
― нижні та верхні грати
― піддон для жиру
― металева кришка пальників
― кожухи для гасіння пальників
― металеві ручки (2 пари)
― кришка із вбудованим термометром (0-100°C)
― плита на два пальники
― корпус з нержавіючої сталі


Габарити

―Висота 16,4 см

―Ширина 43,5 см

―Глибина 28 см

―Ґрати 2 мм

―Товщина сталі 0,7 мм, металева оболонка 0,75 мм

―Вага 3,10 кг

Виробник Biowin.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.