Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
279.00грн.

Платформа для копчення з контейнером Biowin 332003

Модель: Платформа для копчення з контейнером Biowin 332003
Відгуки: (0)
Нет в наличии
279.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Платформа для копчення Biowin 332003 з решіткою та ємністю для пива з вуглецевої сталі, міцна, для копчення та приготування на грилі м'яса та риби.
Все, що вам потрібно зробити, це насипати тріску у відповідний контейнер, змочити їх водою і наповнити два бічні контейнери платформи пивом або вином. Потім ви кладете м'ясо на грати і починаєте смажити чи коптити.
Висока якість - коптильний майданчик виготовлений з високоякісної вуглецевої сталі з антипригарним покриттям, завдяки чому ви довго насолоджуватиметеся її функціональністю!
Продумана конструкція - платформа складається з чотирьох частин: решітки, бічної ємності для пива чи вина, середньої ємності для чіпсів та підставки.
Платформа для копчення забезпечує неповторний смак та аромат копчених та приготовлених на грилі страв. Апарат гранично простий у використанні, а висока якість виконання дозволить вам насолоджуватись його функціональністю довгий час! Можна використовувати майданчик на грилі прямо над джерелом тепла. Завдяки йому ви додасте новий смак та аромат улюбленим м'ясним стравам, рибі та овочам!

Платформа дозволить вам приготувати найсмачніші м'ясні, рибні та сири як у коптильнях, так і на мангалі. Конструкція виготовлена ​​з високоякісної вуглецевої сталі, що допускає контакт із харчовими продуктами, що робить виріб надзвичайно міцним.


Як використовувати:
1. Відкрийте лоток і заповніть камеру невеликою жменькою стружкою.
2. Змочіть дерев'яну стружку.
3. Заповніть бічні камери пивом, вином або овочевим/м'ясним бульйоном.
4. Закрийте платформу ґратами та помістіть на неї продукти.
5. Помістіть платформу в коптильню або на ґрати.

Платформа, виготовлена ​​з вуглецевої сталі з антипригарним покриттям, дозволяє готувати на грилі та коптити улюблені страви, не турбуючись про прилипання. Спеціально розташовані отвори в решітці забезпечують ідеальне розповсюдження диму та рівномірне копчення продуктів.

Повільне приготування за допомогою платформи для копчення рекомендується для отримання соковитих та насичених страв. Якщо ви цінуєте виразні смаки та неповторний аромат копченостей – цей продукт саме для вас!

Увага!
Виріб призначений лише для зовнішнього застосування! Її слід мити вручну без використання абразивних миючих засобів та жорстких губок. Під час використання рекомендується використовувати захисні рукавички для захисту від опіків!

Купить для копчения платформу Biowin 332003 - видео использования здесь.

Характеристики

Довжина
35.3 cm
Ширина
30.2 cm
Висота
4.3 cm
Вага
2.569 кг

Виробник Biowin, Польща.

код 18.

 

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.