Кола яловичі калібр 50-55 мм (18 метрів) - використовуються для отримання таких відомих ковбас як - "Шинка", "Докторська", "Молочна" та "Шинково-рубана ковбаса". Кола яловичі також потрібні для набивання салямі, кров'яних і ліверних ковбас.
Ця оболонка за своїми властивостями дуже еластична та міцна. Ще одна перевага - це волога та димопроникність, яка забезпечує високу якість копчення від поверхні до внутрішніх шарів виробу. Яловичі кола отримують багато позитивних відгуків від наших клієнтів при виготовленні ковбаси та займає одне з перших місць за популярністю.
Характеристики товару:
• Калібр: 50-55 мм. У пучку 18 метрів.
• Фаршоємність: 1,3 - 1,8 кг на 1м.
• Термін зберігання: 12 місяців за температури від 0 до +10 град. Цельсія.
• Виробник Бразилія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.