Колагенова оболонка калібр 50мм (Фабіос FG-карамель) - ця оболонка ідеально підходить для виробництва копчених та варено-копчених ковбасних виробів.
Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 0С.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 50 мм. Тип FG оболонка, призначена для копчених та варено-копчених ковбасних виробів. Колір – карамель.
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,4-2,6 кг ковбасного фаршу.
• Виробництво Fabios Польща.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.