Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 1
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
80.00грн.

Колагенова оболонка для шинок калібр 80мм (Фабіос BR)

Модель: Колагенова оболонка для шинок калібр 80мм (Фабіос BR)
Відгуки: (0)
Є в наявності
80.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
80
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Мабуть, наближені до натуральних оболонок є колагенові оболонки. Структура оболонки дозволяє пропускати дим, а також водяну пару, що впливає на високі смакові якості кінцевого продукту.

Підходить для варення, сушіння та копчення. Основна сфера застосування - це приготування всіляких варених ковбас, шинок, зельців, сервелатів і салямі.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.

Рекомендації щодо термічної обробки: підсушування та обжарювання може проходити при 50-60°С, а варіння - не більше 75°С.

Виробництво Fabios(Польща).

Характеристики товару:

• Калібр: 80мм

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C в герметичній упаковці.

• Фаршоємність в 1 метр оболонки можна набити 4 кг ковбасного фаршу.

оболочки
Калібр
80
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились