Мабуть, наближені до натуральних оболонок є колагенові оболонки. Структура оболонки дозволяє пропускати дим, а також водяну пару, що впливає на високі смакові якості кінцевого продукту.
Підходить для варення, сушіння та копчення. Основна сфера застосування - це приготування всіляких варених ковбас, шинок, зельців, сервелатів і салямі.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Рекомендації щодо термічної обробки: підсушування та обжарювання може проходити при 50-60°С, а варіння - не більше 75°С.
Виробництво Fabios(Польща).
Характеристики товару:
• Калібр: 80мм
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C в герметичній упаковці.
• Фаршоємність в 1 метр оболонки можна набити 4 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.