Колагенова оболонка калібр 38 мм кільцева (Fibran) - застосовується для всіх груп ковбас: варених, напівкопчених, варено-копчених, сирокопчених, сиров'ялених, шинок. Особлива структура кільцевої оболонки дозволяє при копченні ароматичним речовин диму проникати через стінку всередину продукту і зберігати аромат ковбасних виробів протягом їх терміну зберігання. Парогазопроникність сприяє інтенсифікації нагріву продукту та зниженню виробничих витрат на 3-4 % (за рахунок економії теплової та електричної енергії).
Властивості
- Стабільність калібру;
- бактеріальну чистоту;
- можливість автоматизувати процес набивання;
- міцність оболонки та висока фаршеємність.
Тип NF – для сирокопчених ковбас та ковбас, схильних до жирових набряків.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Оболонка не потребує спеціалізованої термообробки. Термообробка може проводитись за режимами підприємства. Єдине, що слід враховувати, що у стадії варіння температура має перевищувати 75С.
Виробництво Fibran Іспанія.
Характеристики товару:
• Калібр: 38 мм.
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 15 до 20 ° C в герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур, слід витримати оболонку протягом доби, при кімнатній температурі не розкриваючи упаковки.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 1,8-2 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.