Аскорбінова кислота (вітамін С, Е300) – порошок білого кольору, один із видів антиокислювачів. Аскорбінову кислоту або E300 зараз можна зустріти у складі багатьох продуктів, особливо у м'ясних, ковбасних виробах. Ця добавка запобігає псуванню продукту від окиснення – взаємодії з киснем. Аскорбінова кислота збільшує термін зберігання продуктів у кілька разів, що дозволяє на третину знизити кількість нітритів та нітратів, необхідних у м'ясних виробах. Вона забезпечує стійкий та рівномірний посол, прискорює процес консервування, уповільнює утворення метміоглобіну на поверхні м'яса. Служить для стабілізації кольору свіжого м'яса та м'ясних продуктів.
Ми рекомендуємо використовувати аскорбінову кислоту з розрахунку 0,3 – 0,5 г на 1 кг фаршу.
У пакеті 50 гр.
Термін зберігання – 36 міс.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.