Яловича синюга калібр 95-115 мм - це натуральна оболонка, яка використовується для фаршированих, варених ковбасних та шинкових виробів. Досить оригінальна форма, розмір і зовнішній вигляд привертає особливу увагу наших клієнтів, тому дана оболонка використовується для приготування ковбас за такими рецептурами, як «Докторська», «Молочна», «Теляча», а також «Шинкова ковбаса» .
Ця оболонка за своїми властивостями дуже еластична та міцна. Ще одна перевага - це волого та димопроникність, що забезпечує високу якість копчення від поверхні до внутрішніх шарів виробу.
Рекомендації щодо підготовки до набивання: яловичу оболонку слід промити в теплій воді 2-5 хвилин і замочити на 3-8 годин перед набиванням для усунення запаху морської солі.
Термін зберігання - 12 місяців при температурі 0...8 град. Цельсія.
Виробництво: Бразилія.
Дякуємо!! Звертайтесь до нас ще.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.