Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
16.00грн.

Харчова добавка "Глюкоза"(Декстроза)

Модель: Пищевая добавка "Глюкоза"(Декстроза)
Відгуки: (0)
Є в наявності
16.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 Харчова добавка "Глюкоза" - це продукт, що представляє собою білий дрібнокристалічний порошок, що отримується шляхом ферментативного гідролізу картопляного крохмалю. Містить понад 99% чистої глюкози. Вирізняється високою мікробіологічною чистотою. Глюкоза є складовою майже всіх кондитерських виробів, оскільки входить до складу інвертного цукру та патоки. Глюкоза легко засвоюється організмом, відновлює сили, зміцнює серцеву діяльність. Є прекрасним зміцнюючим поживним препаратом під час реконвалесценції, у стані виснаження та при підвищених фізичних навантаженнях.

Глюкоза друга назва Декстроза (глюкоза Д), що використовуються замість сахарози, покращують відновлювальні умови середовища, окислювально-відновні процеси значною мірою прискорюються. У м'ясній промисловості глюкозу використовують при посоле м'яса і м'ясопродуктів, при цьому глюкоза благотворно впливає на смакові якості кінцевого продукту. Також глюкоза грає значну роль у фіксації забарвлення, наприклад використання в посоле спільно з нітритом натрію і глюкози - м'ясо краще зберігає свій колір при подальших технологічних операціях (з цього краще використовувати глюкозу замість сахарози). Крім того, при використанні глюкози відбувається скорочення часу технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас.

На м'ясному виробництві цукру використовують як у сухому вигляді, так і в розчиненому і закладають у фарш строго за рецептурою. Варто зазначити, що глюкоза – це моносахарид. Моносахариди розкладаються швидко і практично всіма видами мікроорганізмів, на відміну полісахаридів. Таким чином, підбираючи вид сахариду, можна впливати на швидкість зміни РН. Глюкоза реагуючи з водою з фаршу утворює глюконову кислоту, що знижує РН фаршу. Це позитивно впливає на водовіддачу при сушінні та на консистенцію самого фаршу, склеюючи шматочки та діючи на мікрофлору.

Купити глюкозу (декстрозу) може кожен ковбасник та аматор готувати. При замовленні великих обсягів купити декстрозу можна за оптовою ціною.

Глюкоза входить до складу різних сумішей приправ типу: Суміш Приправ ДСТУ №1(Для варених ковбас), Суміш Приправ ДСТУ №3(Для варених та напівкопчених ковбас), Суміш Приправ ДСТУ №4(Для сардельок, сосисок та варених ковбас), Суміш Приправ ДСТУ №6(Для напівкопчених ковбас) та багатьох інших.

Глюкоза також знаходить застосування у різних галузях промисловості:

- у кондитерській промисловості при виготовленні м'яких цукерок, десертних сортів шоколаду, тортів та різних дієтичних виробів;

- у хлібопеченні глюкоза покращує умови бродіння, надає пористості та гарного смаку виробам, уповільнює очерствіння;

- у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його твердість;

- при виробництві фруктових консервів, соків, лікерів, вин, безалкогольних напоїв, оскільки глюкоза не маскує аромату та смаку;

- у молочній промисловості при виготовленні молочних продуктів та продуктів дитячого харчування рекомендується використовувати глюкозу у певній пропорції з сахарозою для надання цим продуктам вищої поживної цінності;

- у фармацевтичній промисловості – для таблетування з вітамінами та іншими лікарськими засобами.

Норма внесення згідно з рецептами ковбас, де використовується цукор. Все залежить від рецепту і обсягу фаршу, що використовується.

У пакеті 100 гр добавки.

Термін зберігання 12 міс.

 

 

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.