Кристалют - це суміш мальтодекстрину та декстрози. Говорячи простіше, суміш цукрів, що є субстратом для швидкого розмноження стартових культур, що дозволяє прискорити процес дозрівання сиров'ялених ковбас і шинок на 20-30%, знижує ризики прокисання фаршу, прискорює сушку ковбас за рахунок зниження рН. За рахунок підвищення осмотичного тиску на межі клітин сприяє прискореному виведенню вологи із продукту.
Рекомендоване дозування:
Сирокопчені вироби 3-6 гр/кг;
При складанні розсолів додають 30-50 г/л розсолу, для сухого посолу - 10-20 г/кг;
Ковбасні вироби 3-4 г/кг.
Термін зберігання – 30 міс.
Виробник: Moguntia – Швейцарія.
В упаковці 100 гр.
Ви можете купити кристаллют за найкращою ціною в інтернет магазині Пан Ковбаскін.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.