Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, забезпечує стабільність діаметра ковбасних виробів. Її здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає у замочуванні колагенової оболонки у воді на 5-10 хвилин для надання максимальної еластичності.
Дана модель має характеристику ОКУ - оболонка з підвищеною еластичністю; для формування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбас та копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм (після набивання – 47-48мм).
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 25 ° C в герметичній упаковці.
• Фаршоємність в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
Виробництво "Білкозин" Україна.
Придбати оболонку для ковбаси діаметром 45 мм в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Львові, Херсоні, Кропивницькому, Луцьку, Миколаєві, Вінниці, Івано-Франківську, Маріуполі, Хмельницькому, Тернополі, Житомирі, Кривому Розі, Чернівцях, Рівному, Черкасах , Сумах, Чернігові, Полтаві, Білій Церкві, Ковелі, Ужгороді та в інших містах.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.