Лимонна кислота – це кристалічна речовина білого кольору, кисла на смак. Широко застосовується як смакова добавка до харчових продуктів. Є практично у всіх фруктових і овочевих соках, кондитерських виробах, напоях, що містять соки. Також використовується при виробництві варених ковбас «Молочної», «Чайної», «Столичної» та «Докторської». .
Лимонна кислота і солі лимонної кислоти є харчовими добавками, що застосовуються для регулювання кислотності, посилення смаку, а також як консервант. Особливо широко добавка Е330 застосовується при виробництві напоїв, кондитерських та хлібобулочних виробів. Лимонна кислота – обов'язковий компонент при консервуванні овочів, ягід і фруктів, варіння компотів, соусів, супів та ін. У виробництві лимонну кислоту використовують у приготуванні джемів, напоїв, концентрованих соків, майонезу, сирного соусу, кетчупу та ін. маринади.
В упаковці 100 гр.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.