Рідкий дим 0,5л – це ароматизатор у вигляді рідини, призначений для імітації ефекту натурального копчення – смаку, кольору, аромату та консервації шляхом обробки поверхні продукту або безпосереднього додавання ароматизатора в продукт у процесі приготування. Це натуральний продукт, виготовлений із розчиненого у воді деревного диму.
Призначений для виробництва м'ясних, рибних продуктів, сала та деяких сортів сиру як альтернатива традиційному процесу копчення. Надає соусам, маринадам, м'ясним та рибним стравам насичений смак копченостей та пікантний аромат багаття.
Спосіб застосування:
Додається в процесі виготовлення вашого продукту або за допомогою обробки поверхні. Для виробництва всіх видів напівкопчених ковбас, наприклад, "Ковбаса Краківська" додають 0,5-1 ст. ложку рідкого диму для копчення.
При температурі від -30 ° С до +25 ° С в темному прохолодному місці.
Термін придатності до споживання: 24 міс.
Виробник: Україна.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.