Орегано, мабуть, одна з найпопулярніших приправ у світі. Орегано або інша назва материнка - це ароматична трава сімейства ясноткових. Смак орегано відрізняється гостротою, він трохи гіркий, трава має пряний аромат.
У кулінарії спеція орегано застосовується як спеція для соусів, м'яса, овочів. Без цієї ароматної спеції неможливо собі уявити італійську кухню з її піцою, пастою та різноманітними ковбасами. У Франції та Бельгії орегано часто додають у страви з печериць, овочеві супи, маринади та випічку. Можна додавати орегано і в квас, пиво або вино - напої набувають особливого запаху і зберігаються довше, не скисаючи. Сушений орегано дуже популярна добавка до м'яса, особливо приготованого на відкритому вогні: смаженим ковбаскам, шашликам. Орегано використовується також при приготуванні запеченої картоплі, ягнятини, свинини, м'ясних супів та омлетів. Додавати орегано найкраще в кінці приготування. Щоб зберегти неперевершений аромат та корисні властивості спеції. Орегано – один із компонентів усім відомої приправи «Чилі».
Орегано добре поєднується з багатьма прянощами, але особливо з чорним перцем, базиліком, розмарином, майораном.
Орегано або материнка використовується в рецептах варених, варено-копчених, сирокопчених та сиров'ялених ковбасах.
В упаковці 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.