Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
50.00грн.

Гвоздика мелена

Модель: Гвоздика мелена
Відгуки: (0)
Є в наявності
50.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Гвоздика мелена - це ароматна пряність, яка є на кожній кухні. Ця приправа має вигляд невеликої палички темного кольору, один кінець якої нагадує квітку. Пряність полюбили за її незвичайний, насичений і гіркуватий смак, що надає незвичайного аромату різним стравам. При цьому використовувати гвоздику можна не тільки в кулінарії - дана пряність має лікувальні властивості, і при розумному вживанні допомагає впоратися з багатьма хворобами. Користь гвоздики обумовлена ​​наявністю великої кількості вітамінів (Групи А, В, вітамін С та РР) та мікроелементів (марганець, магній, залізо, фосфор, натрій, кальцій). Також у складі присутні глікозиди, жирові та дубильні речовини, каріофілен, олеїнова кислота, евгенол.

Гвоздику закладають у м'ясні, рибні, грибні супи, другі страви, у тому числі й овочеві. При приготуванні смаженого або тушкованого м'яса, свійської птиці, фаршів, міцних м'ясних бульйонів та соусів гвоздику найчастіше використовують у поєднанні з чорним перцем. Вона служить прекрасною добавкою до страв з круп (каш, плову та ін.). Прянощі часто додаються в маринади при консервуванні ягід, фруктів, овочів, грибів, риби. Гвоздику використовують окремо або у поєднанні з іншими спеціями в солодких стравах, наприклад пуншах, мусах та ін.

Гвоздика входить до складу багатьох соусів, зокрема майонезів. Особливо гарна вона у стравах, приготованих з м'ясних субпродуктів – холодці, колодці, сільці, паштетах.

Використовується в рецептах для приготування варених ковбас, варено-копчених та сиров'ялених ковбасах.

Для вашої зручності йде у меленому вигляді.

У баночці 50 г спеції.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.