Імбир мелений - це пряність блідо-жовтого кольору з приємним ароматом та пекучим, пікантним смаком. Його додають у перші, другі страви та соуси, зокрема імбир надає приємного аромату стравам з баранини, птиці, рибі, м'ясним та курячим бульйонам та овочевим супам. Входить імбир і до складу сумішей для приготування плову, омлетів, рису та яєць. Є імбир у складі приправи «каррі». Не обходиться без імбиру і кондитерське виробництво: його додають у печиво, цукеркову начинку, пряники та тістечка. Дуже смачний компот з додаванням імбиру, імбирний квас і просто зацукровані часточки кореневища.
Важливий нюанс: щоб ця спеція повністю розкрилася, її потрібно додавати до страв у певний час. Так, у тісто імбир вводять наприкінці замісу, при гасінні птиці, м'яса - за 20 хвилин до кінця приготування, компоти - за пару хвилин до готовності. Щодо соусів, то сюди імбир додається тільки після закінчення теплової обробки.
Також імбир мелений входить до різних рецептур для виробництва варених, варено-копчених і напівкопчених ковбас.
В упаковці 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.