Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
35.00грн.

Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські"

Модель: Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські"
Відгуки: (0)
Є в наявності
35.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Суміш приправ "Кабаноси Азіатські" - це суміш ароматних і натуральних спецій для виробництва, так званих ковбасок Кабаносів.

Спробуймо розібратися, що це за вид ковбас і які існують варіанти приготування?

Кабаноси - це довгі тонкі ковбаски родом із Польщі, які готуються із суміші пісної та жирної свинини, як правило, добре просоленої. Варто відзначити той факт, що роблять їх не тільки зі свинини, але й з інших видів м'яса в різному поєднанні, що дає нам великий спектр смакових напрямків. У нашій країні вони користуються величезною популярністю, як закуска для пива, так і як самостійний продукт для перекушування.

При використанні нашої суміші "Кабаноси Азіатські" ви отримаєте приголомшливий смак і пікантність вашого продукту.

Як зробити кабаноси в домашніх умовах та отримати ідеальний м'ясний продукт?

Є основні тези та правила, а також наш безпосередній досвід у приготуванні кабаносів.

Основні правила приготування:

1. М'ясо

Дуже важливим моментом приготування кабаносів є вибір м'яса. В принципі, для цього підходить саме різне: яловичина, свинина, курка та інший вид м'яса. Курка менш калорійна, але смак виходить не менш вишуканим та неповторним.

2. Сіль

Сіль також відіграє важливу роль у правильному приготуванні кабаносів. Вона допомагає загальмувати процес розвитку бактерій у м'ясі, і навіть прискорити процес виділення вологи. Для вас ми приготували ідеальне співвідношення харчової солі, а також нітритної солі.

3. Повітря

І останній етап фінального процесу, але скажемо так, напевно, головною умовою для приготування кабаносів є тривала «сушка» м'яса при низькій температурі в печі з гарною циркуляцією повітря, яка сприяє виділенню вологи і рівномірному висиханню. Для приготування кабаносів, у тому числі використовують дегідрататор, які значно спрощують процес сушіння м'яса.

4. Обладнання

Для формування кабаносів використовуються різні засоби: харчові плівки, кондитерський мішок, а також шприци, які є на нашому сайті два варіанти - Шприц ковбасний 0,3 кг, універсальний та Шприц ковбасний 0,4 кг, універсальний

До складу входить: часник мелений, коріандр мелений, чорний перець мелений, червоний перець, копчена паприка, мусктний горіх.

У нас є повноцінний рецепт з посиланням Кабаноси Азіатські.

Застосування:

Дозування – 9-11 гр на 1 кг м'яса.

У пакеті 50 г суміші.

Термін зберігання – 12 місяців за кімнатної температури.

Купити Суміш приправ "Кабаноси Азіатські" в інтернет магазині Пан Ковбаскін в 1 клік дуже легко і отримати зрештою дійсно якісний на 100% продукт.


Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.