Ну що ж, поїхали, любі друзі.
Сировина на 1 кг:
1. Куряче філе – 700 гр;
2. Яловичина м'якоть – 300 гр;
Інгредієнти:
1. Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські" -10 гр;
2. Сіль нітритна - 10 гр;
3. Сіль харчова - 10 гр;
3. Соєвий соус - 65 мл;
4. Цукор - 1.5 гр.
Беремо м'ясо і прокручуємо його через м'ясорубку на маленьких ґратах, які у вас є. Додаємо суміш спецій для кабаносів, сіль нітритну та харчову, а також соєвий соус та цукор згідно рецепту. Після цього перемішуємо фарш. Даємо настоятися фаршу 3-4 години.
Для формування кабаносів використовуються різні засоби: харчові плівки, кондитерський мішок, а також шприци, які є на нашому сайті два варіанти - Шприц ковбасний 0,3 кг, універсальний та Шприц ковбасний 0,4 кг, універсальний. Після чого поміщаємо наші ковбаски в духовку чи дегідратор.
Температурний режим:
1. 40 °C - 30 хв;
2. 65 °C - 70 °C - 4 години;
3. 40 °C - до повного висихання.
Смачного!