Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Кабаноси Азіатські

Ну що ж, поїхали, любі друзі.

Сировина на 1 кг:

1. Куряче філе – 700 гр;

2. Яловичина м'якоть – 300 гр;

Інгредієнти:

1. Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські" -10 гр;

2. Сіль нітритна - 10 гр;

3. Сіль харчова - 10 гр;

3. Соєвий соус - 65 мл;

4. Цукор - 1.5 гр.

Беремо м'ясо і прокручуємо його через м'ясорубку на маленьких ґратах, які у вас є. Додаємо суміш спецій для кабаносів, сіль нітритну та харчову, а також соєвий соус та цукор згідно рецепту. Після цього перемішуємо фарш. Даємо настоятися фаршу 3-4 години.

Для формування кабаносів використовуються різні засоби: харчові плівки, кондитерський мішок, а також шприци, які є на нашому сайті два варіанти - Шприц ковбасний 0,3 кг, універсальний та Шприц ковбасний 0,4 кг, універсальний. Після чого поміщаємо наші ковбаски в духовку чи дегідратор. 

Температурний режим:

1. 40 °C - 30 хв;

2. 65 °C - 70 °C - 4 години;

3. 40 °C - до повного висихання.

Смачного!

Фотографії