Свиняча черева відноситься до найбільш популярної та затребуваної споживачем, натуральної оболонкою для ковбас - на сьогодні через її багатофункціональність.
Свиняча черева - застосовується у виготовленні: сардельок, шпикачок, варених та ліверних ковбас, напівкопчених ковбас.
Черева свиняча калібр до 40 мм ідеально підходить для виробництва традиційних продуктів, таких як ковбаски для гриля, купати, шашличні ковбаски та інше. Ця оболонка якісно оброблена та дуже міцна, що дозволяє зберігати її цілісність при наповненні.
Підготовка оболонки до використання:
Обтрушуємо від солі, попестимо, і відмочуємо в прохолодній воді близько півгодини, поки вони не стануть досить еластичними; Якщо ви вирішили скористатися просоленими кишками, то схема роботи з ними буде такою:
1. Після вилучення з рідини кишки слід знову промити.
2. Тепер ми можемо відміряти кілька шматочків необхідної довжини, пропускаємо через них струмінь води, щоб відстежити наявність дірок та міцність оболонки. Якщо пошкодження є, тобто сенс обрізати кишку у цій ділянці;
Характеристики товару:
• Калібр: до 40 мм. У 1 пачці 10 метрів.
• Фаршоємність: 580-620 г на 1м
• Термін зберігання: 12 місяців за температури від 0 до +10 град. Цельсія.
• Виробництво України.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.