Колагенова оболонка для ковбас калібр 65мм(Фабіос) - може використовуватися для виробництва всіх груп ковбас: варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених та шинок в оболонці.
Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів не повинна перевищувати 30 °C.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 65 мм. Колір – Цибуля. Тип FG оболонка, призначена для копчених та варено-копчених ковбасних виробів.
• Термін зберігання: 24 місяці при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,7 -2,9 кг ковбасного фаршу.
• Виробництво "Fabios" Польша.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.