Основні переваги: висока міцність і еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму і проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки у воді .
Дана модель має характеристику ЛЗ (легко знімна), тобто оболонка зі зниженою адгезією до фаршу; має властивості легкого зняття з ковбасного батону: рекомендується для формування варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас і копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого - робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм (після набивання – 47-48мм).
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C в герметичній упаковці.
• Фаршоємність в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
Виробництво "Білкозин" Україна.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.