Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
50.00грн.

Колагенова оболонка для сиров'ялених та варено-копченых колбас калібр 45мм (Фабіос FG-лосось)

Модель: Колагенова оболонка для сиров'ялених ковбас калібр 45мм
Відгуки: (0)
Є в наявності
50.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 Колагенова оболонка для сиров'ялених ковбас калібр 45мм від виробника Фабіос - виготовляються з високоякісного яловичого спилка і можуть бути використані для виробництва будь-яких видів ковбасних виробів. Головною відмінною особливістю оболонки, порівняно з аналогами, є високі властивості міцності, обумовлені більшою товщиною стінок оболонки, що значно знижує ймовірність утворення зморшок (що особливо важливо для виробництва сирокопчених ковбас).

Основна сфера застосування - це виробництво: сирокопчені та сиров'ялені ковбаси, що виробляються за традиційною та прискореною технологією.

Основні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає у замочуванні колагенової оболонки у воді на 5-10 хвилин для надання максимальної еластичності. Увага: При підвищенні температури обсмажування вище 75 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини температура варіння має перевищувати 65 ºС. Доварювання проводиться за температури 75 °С. Оболонку зберігають у сухому приміщенні при температурі 15 – 20 0С та вологості 60-70% в упаковці виробника. У разі зберігання оболонки за більш низьких температур її необхідно попередньо витримати протягом 24 годин при кімнатній температурі.

Підготовка оболонки:

1 спосіб: оболонку замочувати протягом 5 хвилин при температурі 20-25 ° С в 10% розчині кухонної солі. Після замочування оболонку виймають із розчину та залишають на столі для подальшого розм'якшення на 10–15 хвилин.

2 спосіб: оболонку замочують на 30-60 хвилин при температурі 5-10 ° С у насиченому розчині кухонної солі (1 кг солі на 4 літри води).

Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм. Фабіос

• Термін зберігання: 24 місяці при температурі 10–20°С та відносній вологості 60–70%.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,7 кг ковбасного фаршу.

• Виробництво "Фабіос" Польща.

оболочки
Калібр
45
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.